Follow usfb

Przyjeżdżając do Hotelu Kolegiacki obok wypoczynku w ekskluzywnych warunkach mogą Państwo również liczyć na doskonałe dania serwowane w naszej restauracji, gdzie Szef Kuchni zaspokoi gusta najbardziej wymagających Gości.

K?sa Masallar Çocuk Masallar?

Nasze menu zmienia się wraz z porami roku, aby w pełni wykorzystać świeże i naturalne produkty sezonowe. I tak: lato to szparagi, jesień to owoce leśne, dziczyzna i grzyby, wiosna natomiast to czas nowalijek i lekkich przekąsek.


Restauracja to dwie, skontrastowane architektonicznie i aranżacyjnie części. Niezwykle wytworna i kunsztowna zarazem część kawiarniana w stylu biedermeier wraz ze stylowym barem, zaprojektowana została przez właścicieli hotelu.


Z połączenia dwóch XVIII i XIX wiecznych kamienic powstało charakterystyczne dla włoskiej architektury patio, miejsce po starym podwórzu. Ta urokliwa część hotelu czeka na Gości, którzy w romantycznym otoczeniu, wśród zieleni i gustownych mebli, pragną wypić kieliszek wyśmienitego wina. 2 Yaş Masallar? 3 Yaş Masallar? 4 Yaş Masallar?


Największą i jedyną taką w Poznaniu atrakcją jest letni taras, zlokalizowany na dachu hotelu  z nowoczesnym menu 

taras




więcej informacji o nas znajdziesz na FB: 

https://www.facebook.com/Patio.Prowansja

Rezerwacja stolika: +48 61 855 05 05

gastronomia@hotelkolegiacki.pl 


sala_patio

2

9_1



Altus Servisi Arçelik Servisi Siemens Servisi Beko Servisi Bosch Servisi
9

hosting i wykonanie: Dyalcom.pl