Follow usfb

Przyjeżdżając do Hotelu Kolegiacki obok wypoczynku w ekskluzywnych warunkach mogą Państwo również liczyć na doskonałe dania serwowane w naszej restauracji, gdzie Szef Kuchni zaspokoi gusta najbardziej wymagających Gości.


Nasze menu zmienia się wraz z porami roku, aby w pełni wykorzystać świeże i naturalne produkty sezonowe. I tak: lato to szparagi, jesień to owoce leśne, dziczyzna i grzyby, wiosna natomiast to czas nowalijek i lekkich przekąsek.


Restauracja to dwie, skontrastowane architektonicznie i aranżacyjnie części. Niezwykle wytworna i kunsztowna zarazem część kawiarniana w stylu biedermeier wraz ze stylowym barem, zaprojektowana została przez właścicieli hotelu.


Z połączenia dwóch XVIII i XIX wiecznych kamienic powstało charakterystyczne dla włoskiej architektury patio, miejsce po starym podwórzu. Ta urokliwa część hotelu czeka na Gości, którzy w romantycznym otoczeniu, wśród zieleni i gustownych mebli, pragną wypić kieliszek wyśmienitego wina.


Największą i jedyną taką w Poznaniu atrakcją jest letni taras, zlokalizowany na dachu hotelu  z nowoczesnym menu 

taras




więcej informacji o nas znajdziesz na FB: 

https://www.facebook.com/Patio.Prowansja

Rezerwacja stolika: +48 61 855 05 05

gastronomia@hotelkolegiacki.pl 

Przystawki (klik)

Dania Regionalne (klik)

Dania Główne (klik)

Desery (klik)


Strona internetowa (klik)

sala_patio

2

9_1




9

hosting i wykonanie: Dyalcom.pl